Usb Sandisk Ultraflair 32gb 3.0

22813

USB Sandisk Ultraflair me kapacitet 32 GB 

Modeli 3.0, 15 here me e shpejte se nje USB versioni 2.0

Shpejtesia e transferimit te te dhenave 150MB/s

Mund te transferoni nje film te plote per 30 sekonda ne kete USB

Shume dizenjo i kendshem metalike. 

Marka Sandisk
Kapaciteti i USB-se 32GB
Tipi i USB-se USB 3.0
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

USB Sandisk Ultraflair me kapacitet 32 GB 

Modeli 3.0, 15 here me e shpejte se nje USB versioni 2.0

Shpejtesia e transferimit te te dhenave 150MB/s

Mund te transferoni nje film te plote per 30 sekonda ne kete USB

Shume dizenjo i kendshem metalike. 

Fleta e të dhënave

Marka Sandisk
Kapaciteti i USB-se 32GB
Tipi i USB-se USB 3.0

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë