Usb Speed Line 64 gb 3.0 Intenso Black

22671

USB e markes Intenso

Me kapacitet 64GB

Shpejtesia 3.0, shpejtesi deri ne 10 X me te madhe se usb-et e zakonshme

Kapak per te siguruar USB-ne

Material plastik, me ngjyre te zeze dhe rezistent

Marka Intenso
Kapaciteti i USB-se 64GB
Tipi i USB-se USB 3.0
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

USB e markes Intenso

Me kapacitet 64GB

Shpejtesia 3.0, shpejtesi deri ne 10 X me te madhe se usb-et e zakonshme

Kapak per te siguruar USB-ne

Material plastik, me ngjyre te zeze dhe rezistent

Fleta e të dhënave

Marka Intenso
Kapaciteti i USB-se 64GB
Tipi i USB-se USB 3.0

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë