Cante Laptopi Trust Carry Bag Primo for 17.3"

22757

Nje çante per laptopin tuaj e marke Trust

Per nje laptop me permase gjeresie deri ne 17,3"

Canta ka nje ndarje edhe per dokumentet tuaja, xhepa per lapa karta biznesi dhe paisje te tjera

Doreze e forte dhe rrip i bute per krahun qe nuk krijon shqetesim gjate kohes qe e perdorni

Rrip i qëndrueshëm dhe i rregullueshëm. Zinxhire i dyfishte metalik

Materiali i jashtem i cantes poliester dhe lekure artificiale, ndersa i brendshmi poliester

Marka Trust
Permasa 420 x 325 mm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Nje çante per laptopin tuaj e marke Trust

Per nje laptop me permase gjeresie deri ne 17,3"

Canta ka nje ndarje edhe per dokumentet tuaja, xhepa per lapa karta biznesi dhe paisje te tjera

Doreze e forte dhe rrip i bute per krahun qe nuk krijon shqetesim gjate kohes qe e perdorni

Rrip i qëndrueshëm dhe i rregullueshëm. Zinxhire i dyfishte metalik

Materiali i jashtem i cantes poliester dhe lekure artificiale, ndersa i brendshmi poliester

Fleta e të dhënave

Marka Trust
Permasa 420 x 325 mm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: