Cante per Laptop 17.3"

23989

1 690 Lekë

1 990 Lekë

  • Cante per laptop
  • Material poliester ne ngjyre te zeze

Cante per laptop  madhesi 17"

Material poliester ngjyre e zeze

Me xhepa anesore dhe te brendshem per aksesoret e laptopit

Ka dy mbajtese te vogla dore por dhe nje rrip me gjatesi te rregullueshme sipas deshires tuaj

Materiali Poliester
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Cante per laptop  madhesi 17"

Material poliester ngjyre e zeze

Me xhepa anesore dhe te brendshem per aksesoret e laptopit

Ka dy mbajtese te vogla dore por dhe nje rrip me gjatesi te rregullueshme sipas deshires tuaj

Fleta e të dhënave

Materiali Poliester

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: