Cante Shpine HP 15.6"

27582

HP

9

2 790 Lekë

2 990 Lekë

  • Cante shpine HP
  • Nuk deperton shiun
  • Ideale per te marre me vete mjetet tuaja IT
  • Ndarje me xhepa dhe mbyllje me zinxhire

Cante shpine me ngjyre te zeze HP

E pershtatshme kryesisht per laptop HP me madhesi deri ne 15.6" (39.62 cm)

Material rezistent ndaj ujit . Me ndarje te brendshme per sendet tuaja personale

Xhepi i ne pjesen e jashtem me zinxhire per te mbajtur te sigurta cdo gje qe merni me vete

Marka HP
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Cante shpine me ngjyre te zeze HP

E pershtatshme kryesisht per laptop HP me madhesi deri ne 15.6" (39.62 cm)

Material rezistent ndaj ujit . Me ndarje te brendshme per sendet tuaja personale

Xhepi i ne pjesen e jashtem me zinxhire per te mbajtur te sigurta cdo gje qe merni me vete

Fleta e të dhënave

Marka HP

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: