Multi-lexues/shkrues kartash 80 ne 1 Manhattan

1789

Multi-lexues/shkrues kartash 80 ne 1 Manhattan

Shkrues dhe lexues kartash

Lexon 80 karta : CompactFlash Type I / II, CF 4.0, CF Alpha, CF Elite

Pro, CF PRO I / II, CF Turbo, CF Ultima I / II, CF UltraX,CF-PSP II, Extreme I / III / IV CF, Platinum II CF, ProMax CF / CF II,

Ultra II CF, IBM / Hitachi / Seagate Microdrive, MagicStor,MagicGate, MagicGate PRO, MagicGate Duo, High Speed Memory Stick

PRO Duo, High Speed MagicGate PRO Duo, High Speed

MagicGate PRO, Memory Stick, Memory Stick Duo, Memory Stick Extreme

III PRO, Memory Stick Extreme III PRO Duo,

Memory Stick Extreme PRO, Memory Stick Micro Media (M2), Memory

Stick PRO Duo, Memory Stick PRO Duo PSP, Memory

Stick Ultra II PRO, Memory Stick Ultra II PRO Duo, Gaming Edition

Memory Stick PRO Duo, SecureDigital (SD), Elite Pro SD,Extreme III SD, Gaming Edition SD, microSD / TransFlash, microSDHC,

miniSD, miniSD Ultra II, miniSDHC, miniSD-Pro,Platinum II SD, SD Pro, SDHC, SDXC, SD-Max, SD-Pleomax, SD-Pro C,

Super SD, Turbo SD, Ultima I SD, Ultima II SD,Ultimate SD, Ultra High Speed SD, Ultra II SD, Ultra II SD Plus, Ultra

SD, Ultra-X SD, MMC / MMC 4.0, DV-RS MMC, High

Speed MMC / RS-MMC, MCCmobile, MMC Pro, MMCplus, MMCplus Turbo,RS-MMC and XD 1.21/Type M/Type H

USB 2.0

10.5 x 1.8 x 6 cm

Produkt origjinal.

Më shumë informacion

Multi-lexues/shkrues kartash 80 ne 1 Manhattan

Shkrues dhe lexues kartash

Lexon 80 karta : CompactFlash Type I / II, CF 4.0, CF Alpha, CF Elite

Pro, CF PRO I / II, CF Turbo, CF Ultima I / II, CF UltraX,CF-PSP II, Extreme I / III / IV CF, Platinum II CF, ProMax CF / CF II,

Ultra II CF, IBM / Hitachi / Seagate Microdrive, MagicStor,MagicGate, MagicGate PRO, MagicGate Duo, High Speed Memory Stick

PRO Duo, High Speed MagicGate PRO Duo, High Speed

MagicGate PRO, Memory Stick, Memory Stick Duo, Memory Stick Extreme

III PRO, Memory Stick Extreme III PRO Duo,

Memory Stick Extreme PRO, Memory Stick Micro Media (M2), Memory

Stick PRO Duo, Memory Stick PRO Duo PSP, Memory

Stick Ultra II PRO, Memory Stick Ultra II PRO Duo, Gaming Edition

Memory Stick PRO Duo, SecureDigital (SD), Elite Pro SD,Extreme III SD, Gaming Edition SD, microSD / TransFlash, microSDHC,

miniSD, miniSD Ultra II, miniSDHC, miniSD-Pro,Platinum II SD, SD Pro, SDHC, SDXC, SD-Max, SD-Pleomax, SD-Pro C,

Super SD, Turbo SD, Ultima I SD, Ultima II SD,Ultimate SD, Ultra High Speed SD, Ultra II SD, Ultra II SD Plus, Ultra

SD, Ultra-X SD, MMC / MMC 4.0, DV-RS MMC, High

Speed MMC / RS-MMC, MCCmobile, MMC Pro, MMCplus, MMCplus Turbo,RS-MMC and XD 1.21/Type M/Type H

USB 2.0

10.5 x 1.8 x 6 cm

Produkt origjinal.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: