Bokse USB per Laptop Manhattan

  • 1 vit garanci

755

2 290 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

Bokse  USB per Laptop Manhattan

Dizajn i levizshem, qe jep tingull stereo te pershtatshem per laptopin tuaj.

Permireson pervojat audio te laptopit tuaj.

Eshte shume kompakte dhe jep nje tingull te pasur dhe te gjere.

I ndertuar ne menyre te tille qe mund te vendoset me lehtesi ne kryje te laptopit.

Eshte i pershtatshem edhe ne pozicione te tjera, nese nuk doni ta mbani mbi laptop.

Lidhet lehtessisht me kompiuterin tuaj nepermjet USB dhe pa patur nevoje per paisje shtese.

Jetegjatesi e garantuar.

Gjatesia e kabullit 1m.

Dy bokse me permasa 58 x 231 x 28 mm

Produkt origjinal

  • Specifikimet
  • Garancia: 1 vit
  • Lidhja me pajisjen: Lidhje me fishe USB