Cante Laptopi HP 15.6" Value Top Load Case

14985

1 990 Lekë

2 790 Lekë

  • Cante laptopi HP
  • Dizejnuar per laptop 15.6''

Cante Laptopi HP 15.6" Value Top Load Case

Produkt Origjinal HP

Per laptop deri ne 15.6" (39.6cm)

Dizejnuar ne menyre perfekte, rehati maksimale

Canta ka nje pjese te brendshme per laptop, xhepa te shumte dhe rrip te rregullushem per te mos lodhur shpatullen.

Permasat: 40 x 28 x 6.5 cm
Pesha: 0.425 kg

Marka HP
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Cante Laptopi HP 15.6" Value Top Load Case

Produkt Origjinal HP

Per laptop deri ne 15.6" (39.6cm)

Dizejnuar ne menyre perfekte, rehati maksimale

Canta ka nje pjese te brendshme per laptop, xhepa te shumte dhe rrip te rregullushem per te mos lodhur shpatullen.

Permasat: 40 x 28 x 6.5 cm
Pesha: 0.425 kg

Fleta e të dhënave

Marka HP

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: