Cante Laptopi Platinet Bristol Black

8849

Cante per laptop-notebook 15.6"

Material Poliester

Nje ndarje e brendshme e cila mbyllet me zinxhire.

Gjithashtu brenda ka ndarje te vogla per aksesore.

Xhep i jashtem per dokumenta.

Rripi eshte i ndryshueshem ne gjatesi.

Permasat e cantes: 41 x 30 x 5 cm

Ngjyra e zeze

Permasa Per laptop-notebook 15.6"
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Cante per laptop-notebook 15.6"

Material Poliester

Nje ndarje e brendshme e cila mbyllet me zinxhire.

Gjithashtu brenda ka ndarje te vogla per aksesore.

Xhep i jashtem per dokumenta.

Rripi eshte i ndryshueshem ne gjatesi.

Permasat e cantes: 41 x 30 x 5 cm

Ngjyra e zeze

Fleta e të dhënave

Permasa Per laptop-notebook 15.6"

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë