Extender Wireless D-Link Multi-Funksion DIR-505

  • 6 muaj garanci

15675

4 990 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

Extender Wireless D-Link Multi-Funksion DIR-505

Nje Wireless Extender sherben per te marre sinjalin Wireless nga nje router dhe per ta zgjatur sinjalin ne nje dhome ose ambient ne te cilin valet e internetit nuk arrijne.

Shpejtesi deri ne 150Mbps
Kryen disa funskione si: 

1) Merr internetin me kabell nga modemi dhe e shperndan Wireless

2) Merr internetin Wireless nga modemi dhe zgjat rrezen

3) Mund ti vendoset USB dhe te ndani te dhenat e USB-se me te tjeret

4) Mund te karikoj telefonin nepermjet portes USB

Permasat: 68 x 42 x 51 mm

  • Specifikimet
  • Marka: D-Link
  • Garancia: 6 muaj
  • Shpejtesia Maksimale: 150Mbps