Ftohese Laptopi Deep Cool Multicore X4 15.6 inch max

Shëno vlerësimin tënd

Ftohese Laptopi Deep Cool Multicore X4 15.6 inch max

Ftohese Laptopi Deep Cool Multicore X4 15.6 inch max

  • Garanci ne cilesi

VD0001

2 490 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

  • Specifikimet
  • Garanci ne cilesi: Garanci ne cilesi
  • Kapaciteti i Ftoheses: 4 Ventilator
  • Materiali: Alumin & Plastik
  • Per Laptop me Permasa: 10"-15.6"