Cmim i reduktuar! Hard disk i jashtem HDD 3.0 Verbatim 500GB Silver

Hard disk i jashtem HDD 3.0 Verbatim 500GB Silver

6806

2

Hard disk i jashtem HDD 3.0 Verbatim 500GB Silver

HDD me kapacitet 500 GB.  

Porta USB 3.0

Kase solide dhe elegante. 

Modeli Verbatim Super Speed.

Pershtatet per Windows dhe Mac.

Më shumë informacion

Hard disk i jashtem HDD 3.0 Verbatim 500GB Silver

HDD me kapacitet 500 GB.  

Porta USB 3.0

Kase solide dhe elegante. 

Modeli Verbatim Super Speed.

Pershtatet per Windows dhe Mac.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: