Hard Disk i Jashtem HDD 500GB 3.0 Intenso 2.5"

11448

4

Kapaciteti: 500 GB
Madhesia: 2,5“ (6,35 cm)
Materiali: plastik
Nderfaqja: Super Speed USB port 3.0
Leximi te dhenave: 85,00 MB/s (570 x)
Tranfserimi i te dhenave: 75,00 MB/s (503 x)
Rrotullime per minute 5400 RPM / 8MB Cache
File format: FAT 32
Ushqimi: USB Port 3.0
Aksesoret: kabell USB 3.0
Sistemet Operative: Microsoft Windows XP/Vista/7/8/8.1/10 |
Mac OS 10.6 ose me larte | LINUX 2.4x
Permasa: 123 x 80 x 14 mm (H x W x D)
Pesha: 175 g

Marka Intenso
Garancia 1 vit
Lloji i Hard Disk I jashtem
Tipi i Hard Diskut USB 3.0
Kapaciteti i Hard Diskut 500-750GB
HDD/SSD HDD (Hard Disk Drive)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Kapaciteti: 500 GB
Madhesia: 2,5“ (6,35 cm)
Materiali: plastik
Nderfaqja: Super Speed USB port 3.0
Leximi te dhenave: 85,00 MB/s (570 x)
Tranfserimi i te dhenave: 75,00 MB/s (503 x)
Rrotullime per minute 5400 RPM / 8MB Cache
File format: FAT 32
Ushqimi: USB Port 3.0
Aksesoret: kabell USB 3.0
Sistemet Operative: Microsoft Windows XP/Vista/7/8/8.1/10 |
Mac OS 10.6 ose me larte | LINUX 2.4x
Permasa: 123 x 80 x 14 mm (H x W x D)
Pesha: 175 g

Fleta e të dhënave

Marka Intenso
Garancia 1 vit
Lloji i Hard Disk I jashtem
Tipi i Hard Diskut USB 3.0
Kapaciteti i Hard Diskut 500-750GB
HDD/SSD HDD (Hard Disk Drive)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: