Inverter/Charger PowerVerter APS INT 3600W

7391

Inverter/Charger PowerVerter APS INT 3600W

Inverter i madh me karikues baterie te integruar.

Output:

3600W 

Kapaciteti maksimal ne dalje: 7200W

Frekuence 50Hz

Voltage 230V

Input:

Kapaciteti nominal ne hyrje: 230V AC

Karikimi i baterise: 30 amp

Buton ON/OFF.

Permasat: 17.8 x 21.6 x 35.6 cm

Garancia 1 vit
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Inverter/Charger PowerVerter APS INT 3600W

Inverter i madh me karikues baterie te integruar.

Output:

3600W 

Kapaciteti maksimal ne dalje: 7200W

Frekuence 50Hz

Voltage 230V

Input:

Kapaciteti nominal ne hyrje: 230V AC

Karikimi i baterise: 30 amp

Buton ON/OFF.

Permasat: 17.8 x 21.6 x 35.6 cm

Fleta e të dhënave

Garancia 1 vit

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: