Kabell Korenti Universal Intex 1.5m

Shëno vlerësimin tënd

Kabell Korenti Universal Intex 1.5m

Kabell Korenti Universal Intex 1.5m

Add to wishlist

Kabell Korenti Universal Intex 1.5m Shiko te zmadhuar

EA0263

690 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen