KABELL PRINTERI OMEGA USB 2.0 CABLE AM - BM 1,5M bulk [40063]

Add to wishlist

KABELL PRINTERI OMEGA USB 2.0 CABLE AM - BM 1,5M bulk [40063] Shiko te zmadhuar

15723

400 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen