Kabell USB A-B-Male 3m Manhattan

21288

Kabell USB i markes Manhattan

Tipi i lidhjes A mashkullore dhe B mashkullore

Lidh nje paisje USB Super Speed ose kompjuter me nje shperndares USB

Suporton shpejtesine deri ne 480Mbs. Me gjatesi 3 meter, ngjyre e zeze

Transferon te dhena pa asnje demtim dhe me nje shpejtesi dhe cilesi te larte

Marka Manhattan
Gjatesia e kordonit Gjatesia e kordonit 3 m
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Kabell USB i markes Manhattan

Tipi i lidhjes A mashkullore dhe B mashkullore

Lidh nje paisje USB Super Speed ose kompjuter me nje shperndares USB

Suporton shpejtesine deri ne 480Mbs. Me gjatesi 3 meter, ngjyre e zeze

Transferon te dhena pa asnje demtim dhe me nje shpejtesi dhe cilesi te larte

Fleta e të dhënave

Marka Manhattan
Gjatesia e kordonit Gjatesia e kordonit 3 m

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë