Kabell Zgjatues USB 2.0 A-Male-A-Female 4.5m Manhattan

21225

Kabell zgjatues me koke USB 2.0 e markes Manhattan

Njera ane eshte A-mahkullore dhe A-femerore 4.5m

Maksimumi i zgjatje eshte 5 metra. Shpejtesia 489Mbs per transferim te shpejte te dhenash

Marka Manhattan
Tipi i USB-se USB 2.0
Gjatesia e kabullit 5m
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Kabell zgjatues me koke USB 2.0 e markes Manhattan

Njera ane eshte A-mahkullore dhe A-femerore 4.5m

Maksimumi i zgjatje eshte 5 metra. Shpejtesia 489Mbs per transferim te shpejte te dhenash

Fleta e të dhënave

Marka Manhattan
Tipi i USB-se USB 2.0
Gjatesia e kabullit 5m

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: