KAMERA OMEGA WEB CAM C14 HARPY UNIVERSAL 480KPIX +MIC LED BLISTer

Shëno vlerësimin tënd

KAMERA OMEGA WEB CAM C14 HARPY UNIVERSAL 480KPIX +MIC LED BLISTer

KAMERA OMEGA WEB CAM C14 HARPY UNIVERSAL 480KPIX +MIC LED BLISTer

Add to wishlist

KAMERA OMEGA WEB CAM C14 HARPY UNIVERSAL 480KPIX +MIC LED BLISTer Shiko te zmadhuar

ALB1039

1 390 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok!

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen