Karikues Laptopi SONY 19.5V, 4.7A 92W Dimension 6.5*4.4

Shëno vlerësimin tënd

Karikues Laptopi SONY 19.5V, 4.7A 92W Dimension 6.5*4.4

Karikues Laptopi SONY 19.5V, 4.7A 92W Dimension 6.5*4.4

  • Garanci ne cilesi

Add to wishlist

Karikues Laptopi SONY 19.5V, 4.7A 92W Dimension 6.5*4.4 Shiko te zmadhuar

IC0009

2 490 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

Karikues Laptopi SONY

19.5V

4.7A

92W

Dimension 6.5*4.4

  • Specifikimet
  • Garanci ne cilesi: Garanci ne cilesi