Karte memorie Apacer SDHC 8 GB

3408

Karte memorie Apacer SDHC 8 GB  

Karte memorie SDHC klasi 4 me kapacitet 8 GB

Eshte ideale per ata qe perdorin telefonin sepse ka shpejtesi te madhe transmetimi informacioni dhe pershtatet me aparatet fotografike te cilet kane porte hyrese SDHC dhe te gjitha pajisjet

Ka shpejtesi leximi4 mb/s dhe shkrimi 8 mb/s

Ka pershtates per SDHC

Marka Apacer
Garancia 1 vit
Kapaciteti 8 GB
Klasi i Shpejtesise Klas 4 (4 MB/s)
Lloji i kartes Karte SDHC
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Karte memorie Apacer SDHC 8 GB  

Karte memorie SDHC klasi 4 me kapacitet 8 GB

Eshte ideale per ata qe perdorin telefonin sepse ka shpejtesi te madhe transmetimi informacioni dhe pershtatet me aparatet fotografike te cilet kane porte hyrese SDHC dhe te gjitha pajisjet

Ka shpejtesi leximi4 mb/s dhe shkrimi 8 mb/s

Ka pershtates per SDHC

Fleta e të dhënave

Marka Apacer
Garancia 1 vit
Kapaciteti 8 GB
Klasi i Shpejtesise Klas 4 (4 MB/s)
Lloji i kartes Karte SDHC

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë