Karte memorie micro SDHC Verbatim 16GB klasi 10 me adaptor

6802

Karte memorie micro SDHC Verbatim 16GB klasi 10 me adaptor

Micro SDHC

Klasi 10

Kapacitet 16GB

Pershtatet me aparate fotografike, celulare dhe cdo pajisje me porte hyrese micro SDHC dhe SD.

Ka pershtates SD (adaptor).

Garancia 1 vit
Kapaciteti 16 GB
Lloji i kartes Karte Micro SD + Adaptor
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Karte memorie micro SDHC Verbatim 16GB klasi 10 me adaptor

Micro SDHC

Klasi 10

Kapacitet 16GB

Pershtatet me aparate fotografike, celulare dhe cdo pajisje me porte hyrese micro SDHC dhe SD.

Ka pershtates SD (adaptor).

Fleta e të dhënave

Garancia 1 vit
Kapaciteti 16 GB
Lloji i kartes Karte Micro SD + Adaptor

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: