Karte memorie MicroSDXC Apacer 64GB me adaptor

5330

Karte memorie MicroSDXC Apacer 64GB me adaptor

Karte memorje micro SDXC klasi 10 me kapacitet 64 GB

Shpejtesi maksimale transferimi dhe shkrimi. 

Shume e pershtatshme per vidio Full HD dhe 3D.

Me pershtates. 

Garancia 1 vit
Kapaciteti 64 GB
Lloji i kartes Karte Micro SD + Adaptor
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Karte memorie MicroSDXC Apacer 64GB me adaptor

Karte memorje micro SDXC klasi 10 me kapacitet 64 GB

Shpejtesi maksimale transferimi dhe shkrimi. 

Shume e pershtatshme per vidio Full HD dhe 3D.

Me pershtates. 

Fleta e të dhënave

Garancia 1 vit
Kapaciteti 64 GB
Lloji i kartes Karte Micro SD + Adaptor

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: