Kufje Plantronics Entera HW121N/A QD Profesionale

8203

14 900 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen
Kufje Plantronics Entera HW121N/A
Komunikim cilesor dhe profesional eshte ajo cfare Plantronics ofron.
Zona audio anatomikisht e gjere per degjim te qarte dhe percjellje zeri natyrale.
Anullim i zhurmave per te shmangur cdo shperqendrim.
Komoditet dhe dizajn modern.
Modeli Entera eshte i perbere nga sfungjere te bute dhe skelet fleksibel per te mos krijuar irritime fizike.
Garanci ne cilesi jo vetem per funksionalitetin por edhe per materialin rezistent.
Pershtaten me cdo Windows ose Mac.
Produkt origjinal Plantronics.
Plantronics HW251N monaural QD dhe HW261N binaural QD duhet te kombinohen me Plantronics Audio Procesor DA70, DA80 ose me cabell plantronics QD cable to dual jack 3.5mm.
Me shume info kliko: http://www.plantronics.com/uk/product/entera?skuId=sku5720036

Marka Plantronics
Garancia 1 vit
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Lidhja me pajisjen Lidhje me fishe USB

Më shumë informacion

Kufje Plantronics Entera HW121N/A
Komunikim cilesor dhe profesional eshte ajo cfare Plantronics ofron.
Zona audio anatomikisht e gjere per degjim te qarte dhe percjellje zeri natyrale.
Anullim i zhurmave per te shmangur cdo shperqendrim.
Komoditet dhe dizajn modern.
Modeli Entera eshte i perbere nga sfungjere te bute dhe skelet fleksibel per te mos krijuar irritime fizike.
Garanci ne cilesi jo vetem per funksionalitetin por edhe per materialin rezistent.
Pershtaten me cdo Windows ose Mac.
Produkt origjinal Plantronics.
Plantronics HW251N monaural QD dhe HW261N binaural QD duhet te kombinohen me Plantronics Audio Procesor DA70, DA80 ose me cabell plantronics QD cable to dual jack 3.5mm.
Me shume info kliko: http://www.plantronics.com/uk/product/entera?skuId=sku5720036

Fleta e të dhënave

Marka Plantronics
Garancia 1 vit
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Lidhja me pajisjen Lidhje me fishe USB

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: