Kufje Trust Leva Wireless Bluetooth

21281

Trust

Kufje te markes Trust Leva me Wireless dhe Bluetooth

Per te degjuar muzike dhe per te folur ne telefon

Bluetooth kap deri ne 10 metra distance

Karikohet me fishe USB te perfshire ne paketim

Audio e paster dhe efekt shume i mire basi.

Me 1 karikim te plote baterie mund te degjoni muzike deri mbi 8 ore

Shume praktike dhe te rehatshme. 

Marka Trust
Garancia 1 vit
Gjatesia e kordonit 100cm
Lidhja e Kufjes Wireless/Bluetooth
Permasat (cm) 18x16x7cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Kufje te markes Trust Leva me Wireless dhe Bluetooth

Per te degjuar muzike dhe per te folur ne telefon

Bluetooth kap deri ne 10 metra distance

Karikohet me fishe USB te perfshire ne paketim

Audio e paster dhe efekt shume i mire basi.

Me 1 karikim te plote baterie mund te degjoni muzike deri mbi 8 ore

Shume praktike dhe te rehatshme. 

Fleta e të dhënave

Marka Trust
Garancia 1 vit
Gjatesia e kordonit 100cm
Lidhja e Kufjes Wireless/Bluetooth
Permasat (cm) 18x16x7cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë