Laptop DELL NB Inspiron 5570, Intel Core i5-8250U

27873

Dell

Laptop Dell Inspiron 5570. Garancia 3 vjet

Procesor Intel Core i5-8250U gjenerata e 8

Madhesia e ekranit 15.6" dhe rezolucioni Full HD (1920x1080) AG

Hard Disk 2TB 5400.

Memorje RAM 8GB, DDR4-2400Mhz.

Karte grafike  AMD Radeon 530 2GB GDDR5

 Wi-Fi 802.11ac + Bluetooth 4.1, Dual Band 2.4&5 GHz, 1

1 Porte USB 3.1 type C, HDMITM 1.4b, Noble lock, SD Media Card Reader (SD, SDHC, SDXC)

 Kamera Web e Integruar

 Bateria 3 cell. Ngjyra e bardhe

 

Marka Dell
Garancia 3 vjet
CPU Procesor Core i5
RAM 8GB
Madhesia e Ekranit 15.6"
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Laptop Dell Inspiron 5570. Garancia 3 vjet

Procesor Intel Core i5-8250U gjenerata e 8

Madhesia e ekranit 15.6" dhe rezolucioni Full HD (1920x1080) AG

Hard Disk 2TB 5400.

Memorje RAM 8GB, DDR4-2400Mhz.

Karte grafike  AMD Radeon 530 2GB GDDR5

 Wi-Fi 802.11ac + Bluetooth 4.1, Dual Band 2.4&5 GHz, 1

1 Porte USB 3.1 type C, HDMITM 1.4b, Noble lock, SD Media Card Reader (SD, SDHC, SDXC)

 Kamera Web e Integruar

 Bateria 3 cell. Ngjyra e bardhe

 

Fleta e të dhënave

Marka Dell
Garancia 3 vjet
CPU Procesor Core i5
RAM 8GB
Madhesia e Ekranit 15.6"
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: