Laptop HP NB 250 G6, UMA CeleroN3350

26906

HP

5

Laptop i Markes HP modeli 250 Notebook PC

Procesor Intel Celeron N3350 QUAD Core.

Madhesia e ekranit 15.6"dhe rezolucioni 1366x768.

Hard Disk 500GB (5400 rpm)

Memorje RAM 4GB, DDR3-1600,

Karte grafike INTEL HD Graphic. 

Sistemi i operimit Free Dos 

2 Porta USB 3.1, 1-USB 2.0. Karte Wireless Wifi

1 Porte Video VGA, 2 Bokse Stereo

1 porte HDMI , 1 Porte Rrjeti Ethernet (RJ45) 

Kamera Web e Integruar

Kohezgjatja e Baterise deri ne 8 ore

Nuk ka te perfshire DVD.

Marka HP
Garancia 1 vit
CPU Procesor Intel Celeron
RAM 4GB
Madhesia e Ekranit 15.6"
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Laptop i Markes HP modeli 250 Notebook PC

Procesor Intel Celeron N3350 QUAD Core.

Madhesia e ekranit 15.6"dhe rezolucioni 1366x768.

Hard Disk 500GB (5400 rpm)

Memorje RAM 4GB, DDR3-1600,

Karte grafike INTEL HD Graphic. 

Sistemi i operimit Free Dos 

2 Porta USB 3.1, 1-USB 2.0. Karte Wireless Wifi

1 Porte Video VGA, 2 Bokse Stereo

1 porte HDMI , 1 Porte Rrjeti Ethernet (RJ45) 

Kamera Web e Integruar

Kohezgjatja e Baterise deri ne 8 ore

Nuk ka te perfshire DVD.

Fleta e të dhënave

Marka HP
Garancia 1 vit
CPU Procesor Intel Celeron
RAM 4GB
Madhesia e Ekranit 15.6"

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Aksesorë të tjerë që lidhen me këtë produkt:

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë