Tablet Insignia NS-P10W8100 me tastiere

26966

Tablet i markes Insignia NS-P10W8100 

Me madhesi ekrani 10.1" IPS dhe ka rezolucion 1280x800

Procesor quad core. Touch screen. Memoria 32GB, RAM 2GB.

Operon me sistemin Windows 10 dhe platforme hardware

Tableti mund te shnderrohet ne nje laptop duke i vendosur tastieren

Ju mund ta perdorni si tablet per te pare programet apo filmat tuaj te preferuar, ose si laptop per te punuar

Mban rreth 12 ore bateri. Punoni ne cdo kohe ne shtepi apo kudo ndodheni

Tableti me tastiere eshte produkt i perdorur ne gjendje shume te mire pune.

Marka Insignia
Garancia 6 muaj
Produkt i perdorur Produkt i Perdorur
Sistemi Operativ Windows 10
Kapaciteti 32 GB
Procesori CPU Procesori CPU: Quad Core
RAM 2GB
Madhesia e Ekranit 10.1"
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tablet i markes Insignia NS-P10W8100 

Me madhesi ekrani 10.1" IPS dhe ka rezolucion 1280x800

Procesor quad core. Touch screen. Memoria 32GB, RAM 2GB.

Operon me sistemin Windows 10 dhe platforme hardware

Tableti mund te shnderrohet ne nje laptop duke i vendosur tastieren

Ju mund ta perdorni si tablet per te pare programet apo filmat tuaj te preferuar, ose si laptop per te punuar

Mban rreth 12 ore bateri. Punoni ne cdo kohe ne shtepi apo kudo ndodheni

Tableti me tastiere eshte produkt i perdorur ne gjendje shume te mire pune.

Fleta e të dhënave

Marka Insignia
Garancia 6 muaj
Produkt i perdorur Produkt i Perdorur
Sistemi Operativ Windows 10
Kapaciteti 32 GB
Procesori CPU Procesori CPU: Quad Core
RAM 2GB
Madhesia e Ekranit 10.1"

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: