Laptop Lenovo T430S Intel Core i5-3320M (I perdorur)

29581

Lenovo

Laptop Lenovo seria ThinkPad modeli T430s. I perdorur 

Dizajn i holle me madhesi 14'' dhe mund te merret lehtesisht kuda

Seria biznes per programe te avancuara kompjuterike Procesor Intel Core i5-3320U. Procesor i gjenerates 3

Madhesia e ekranit 14.0" LED dhe rezolucioni 1366x768 

RAM 4GB DDR3 SDRAM mbi 1600MHz. Hard disk te integruar 320 GB, 5400 rpm, SATA 6.0 Gb/s

Lidhje interneti Ethernet RJ45, 3G, 4G, WiFi dhe Bluetooth

Laptopi ka vend per: 1 Smart Card ReaderSelect models only, 1 porte 4-in-1 SD Card Reader (SD/SDHC/SDXC/MMC slot), 1 porte USB 2.0, 1 porte per kufje dhe mikrofon te integruar, 1 porte VGA, 2 porta USB 3.0, 1 porte Express Card 34mm, 1 MiniDisplayPort with audio

Permasat 343mm x 230mm x 21.2mm - 26mm

*Te gjitha produktet jane te testuara paraprakisht.Cilesia e Garantuar. Gjendja e produktit A+. Produktet jane 100% origjinale. Garancia 6 muaj. Asistence teknike edhe me mbas. Vendi i origjines Gjermania

Marka Lenovo
Garancia 6 muaj
Produkt i perdorur Produkt i Perdorur
CPU Procesor Core i5
RAM 4GB
Madhesia e Ekranit 14"
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Laptop Lenovo seria ThinkPad modeli T430s. I perdorur 

Dizajn i holle me madhesi 14'' dhe mund te merret lehtesisht kuda

Seria biznes per programe te avancuara kompjuterike Procesor Intel Core i5-3320U. Procesor i gjenerates 3

Madhesia e ekranit 14.0" LED dhe rezolucioni 1366x768 

RAM 4GB DDR3 SDRAM mbi 1600MHz. Hard disk te integruar 320 GB, 5400 rpm, SATA 6.0 Gb/s

Lidhje interneti Ethernet RJ45, 3G, 4G, WiFi dhe Bluetooth

Laptopi ka vend per: 1 Smart Card ReaderSelect models only, 1 porte 4-in-1 SD Card Reader (SD/SDHC/SDXC/MMC slot), 1 porte USB 2.0, 1 porte per kufje dhe mikrofon te integruar, 1 porte VGA, 2 porta USB 3.0, 1 porte Express Card 34mm, 1 MiniDisplayPort with audio

Permasat 343mm x 230mm x 21.2mm - 26mm

*Te gjitha produktet jane te testuara paraprakisht.Cilesia e Garantuar. Gjendja e produktit A+. Produktet jane 100% origjinale. Garancia 6 muaj. Asistence teknike edhe me mbas. Vendi i origjines Gjermania

Fleta e të dhënave

Marka Lenovo
Garancia 6 muaj
Produkt i perdorur Produkt i Perdorur
CPU Procesor Core i5
RAM 4GB
Madhesia e Ekranit 14"

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: