LB-Link 300Mbps Wireless N ADSL 2+ Modem Router BL-WMR8300

20782

Shperndares wireless N ADSL 2 + modem te markes LB-Link modeli  BL-WMR8300

Suporton ADSL1 dhe aksesin ne porten LAN per wireless-in

Me shpejtesi mbi 300 Mbps, dizenjo kompakte dhe inovative

Perputhet me standartin 11N dhe ka nje shpejtesi te larte transmetimi

Me ngjyre te bardhe dhe mjaft praktik per shtepine apo zyren tuaj

Ka dy antena nga te cilat mer sinjalet te qendrueshme dhe mbulon nje hapesire te gjere

4x 10 / 100M portat LAN (Auto MDI / MDIX); Port RJ11 1x

Marka LB-Link
Permasa 10.63 x 2.36 x 9.06 inches
Shpejtesia Wireless Shpejtesi Wireless: 300 Mbps
Shpejtesia e LAN Shpejtesia e LAN: 10/100
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Shperndares wireless N ADSL 2 + modem te markes LB-Link modeli  BL-WMR8300

Suporton ADSL1 dhe aksesin ne porten LAN per wireless-in

Me shpejtesi mbi 300 Mbps, dizenjo kompakte dhe inovative

Perputhet me standartin 11N dhe ka nje shpejtesi te larte transmetimi

Me ngjyre te bardhe dhe mjaft praktik per shtepine apo zyren tuaj

Ka dy antena nga te cilat mer sinjalet te qendrueshme dhe mbulon nje hapesire te gjere

4x 10 / 100M portat LAN (Auto MDI / MDIX); Port RJ11 1x

Fleta e të dhënave

Marka LB-Link
Permasa 10.63 x 2.36 x 9.06 inches
Shpejtesia Wireless Shpejtesi Wireless: 300 Mbps
Shpejtesia e LAN Shpejtesia e LAN: 10/100

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: