LB-Link 300Mbps Wireless N USB Adapter BL-WN255A

20787

Adaptor ne formen e nje USB 2.0

Per nje sinjal me te forte te wirelessit tuaj ne shtepi apo zyre

Me shpejtesi MBI 300Mbs e markes LB-Link modeli BL-WN255A

I lehte per tu instaluar, me nje antene per sinjal me te mire

Lidhet edhe me kompjuterin apo laptopin tuaj dhe merni intenet kudo 433Mbs NE RADIO 5ghZ ose lidhje 150Mbs ne radio 2.4Ghz

Marka LB-Link
Permasa 6.8 x 4.8 x 1.3 inches
Shpejtesia Wireless Shpejtesi Wireless: 300 Mbps
Frekuenca 2.4Ghz
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Adaptor ne formen e nje USB 2.0

Per nje sinjal me te forte te wirelessit tuaj ne shtepi apo zyre

Me shpejtesi MBI 300Mbs e markes LB-Link modeli BL-WN255A

I lehte per tu instaluar, me nje antene per sinjal me te mire

Lidhet edhe me kompjuterin apo laptopin tuaj dhe merni intenet kudo 433Mbs NE RADIO 5ghZ ose lidhje 150Mbs ne radio 2.4Ghz

Fleta e të dhënave

Marka LB-Link
Permasa 6.8 x 4.8 x 1.3 inches
Shpejtesia Wireless Shpejtesi Wireless: 300 Mbps
Frekuenca 2.4Ghz

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: