Mbajtese Projektori Omega per Tavan

13276

Mbajteses per Video Projektor e cila vendoset ne tavan dhe mund te rrotullohet dhe perkulet
Gjatesi e rregullueshme:
- Minimumi 54.5 cm gjatesi
- Maksimumi 90 cm gjatesi
Lehtesisht i manovrueshme dhe i pershtashem per cdo ambient
Dizajni mundeson qe ne te te vendoset cdo lloja projektori
Pesha Maksimale qe suporton: 13.5 kg
Vend per te vendosur kabuj ne menyre qe mos duken
Rrotullim 360°

Marka Omega
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Mbajteses per Video Projektor e cila vendoset ne tavan dhe mund te rrotullohet dhe perkulet
Gjatesi e rregullueshme:
- Minimumi 54.5 cm gjatesi
- Maksimumi 90 cm gjatesi
Lehtesisht i manovrueshme dhe i pershtashem per cdo ambient
Dizajni mundeson qe ne te te vendoset cdo lloja projektori
Pesha Maksimale qe suporton: 13.5 kg
Vend per te vendosur kabuj ne menyre qe mos duken
Rrotullim 360°

Fleta e të dhënave

Marka Omega

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë