Mbajtese Televizori Manhattan 32-55

6147

1 390 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Mbajtese Televizori Manhattan 32-55

Kornize per instalimin e televizorit ne mur.

Shume thjesht e instalueshme nga cdo njeri.

Material rezistent qe mban deri ne 35 kg.

Ideal per zyra, shtepi, klasa etj.

Pershtatet per ekrane 32" deri 55".

Më shumë informacion

Mbajtese Televizori Manhattan 32-55

Kornize per instalimin e televizorit ne mur.

Shume thjesht e instalueshme nga cdo njeri.

Material rezistent qe mban deri ne 35 kg.

Ideal per zyra, shtepi, klasa etj.

Pershtatet per ekrane 32" deri 55".

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: