Mbajtese Televizori me kend Manhattan

Shëno vlerësimin tënd

Mbajtese Televizori me kend Manhattan

Mbajtese Televizori me kend Manhattan

Add to wishlist

Mbajtese Televizori me kend Manhattan Shiko te zmadhuar

FS0569

1 590 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

Mbajtese Televizori me kend Manhattan

Kornize per instalimin e televizorit ne mur me kend.

Shume thjesht e instalueshme nga cdo njeri.

Material rezistent qe mban deri ne 35 kg.

Ideal per zyra, shtepi, klasa etj.

Pershtatet per ekrane 32" deri 55".