HDD External Verbatim REC & PLAY TV 1TB 2.5 USB 3.0

29390

Verbatim

Memorie HDD e markes Verbatim me kapacitet 1 TB

Hard disku eshte i jashtem per kompjuter TV etj, 2.5 inch USB 3.0

"REC & PLAY TV" Ju lejon te regjistroni filma, programe etj dhe me pas hard diskun mund ta lidhni me televizorin dhe ti rishikoni  ato

Marka Verbatim
Lloji i Hard Disk I jashtem
Kapaciteti i Hard Diskut 1 TB
HDD/SSD HDD (Hard Disk Drive)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Memorie HDD e markes Verbatim me kapacitet 1 TB

Hard disku eshte i jashtem per kompjuter TV etj, 2.5 inch USB 3.0

"REC & PLAY TV" Ju lejon te regjistroni filma, programe etj dhe me pas hard diskun mund ta lidhni me televizorin dhe ti rishikoni  ato

Fleta e të dhënave

Marka Verbatim
Lloji i Hard Disk I jashtem
Kapaciteti i Hard Diskut 1 TB
HDD/SSD HDD (Hard Disk Drive)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.