HDD Seagate Barracuda 3.5" 4TB 256MB SATA 6.0Gb/s

22434

15 990 Lekë

18 990 Lekë

  • Hard disk 4TB 64MB
  • Tipi i hard diskut eshte SATA
  • Shpejtesia e transferimit te te dhenave 6Gb/s

Hard disk i brendshem HDD i markes Seagate modeli Barracuda

Me kapacitet 4TB 64MB

3.5"HDD s është hard disku Seagate për përdorim në kompjutera të konsumit dhe kompjutera Profesionale

Tipi i hard diskut eshte SATA. Shpejtesia e transferimit te te dhenave 6Gb/s

Modelet Seagate Secure sigurojnë siguri të të dhënave të bazuara në hard drive (SED)

Disqet DT01ACA lidhen me sistemet pritëse nëpërmjet SATA 6Gbps interface, për qasje ultra të shpejtë në filma, lojëra, muzikë dhe forma të tjera të skedarëve.

Mbani si kujtim te gjitha fotot dhe videot apo dokumentet tuaja me te rendesishme te arkivuara ne nje vend te vecante pa u shqetesuar per hapesiren

Marka Seagate
Lloji i Hard Disk I brendshem
Tipi i Hard Diskut SATA
Kapaciteti i Hard Diskut 4TB
HDD/SSD HDD (Hard Disk Drive)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Hard disk i brendshem HDD i markes Seagate modeli Barracuda

Me kapacitet 4TB 64MB

3.5"HDD s është hard disku Seagate për përdorim në kompjutera të konsumit dhe kompjutera Profesionale

Tipi i hard diskut eshte SATA. Shpejtesia e transferimit te te dhenave 6Gb/s

Modelet Seagate Secure sigurojnë siguri të të dhënave të bazuara në hard drive (SED)

Disqet DT01ACA lidhen me sistemet pritëse nëpërmjet SATA 6Gbps interface, për qasje ultra të shpejtë në filma, lojëra, muzikë dhe forma të tjera të skedarëve.

Mbani si kujtim te gjitha fotot dhe videot apo dokumentet tuaja me te rendesishme te arkivuara ne nje vend te vecante pa u shqetesuar per hapesiren

Fleta e të dhënave

Marka Seagate
Lloji i Hard Disk I brendshem
Tipi i Hard Diskut SATA
Kapaciteti i Hard Diskut 4TB
HDD/SSD HDD (Hard Disk Drive)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.