HDD Seagate Maxtor M3 500GB 2.5" USB 3.0 i Jashtem

21544

5 990 Lekë

7 790 Lekë

  • Hard disk i jashtem HDD
  • Memoria 500 GB
  • Se bashku me diskun vjen edhe fisha e USB-3.0

Hard disk i jashtem HDD me memorie 500 GB.

I markes Maxtor me ngjyre te zeze.

Me USB 3.0 dhe performance shume te larte leximi te te dhenave.

Se bashku me diskun vjen edhe fisha e USB-3.0

Mbani si kujtim te gjitha fotot dhe videot apo dokumentet tuaja me te rendesishme te arkivuara ne nje vend te vecante pa u shqetesuar per hapesiren

Permasat 12 x 8 x 2 cm.

Marka Seagate
Garancia 1 vit
Hard Disk Hard Disk 500 GB
Lloji i Hard Disk I jashtem
HDD/SSD HDD (Hard Disk Drive)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Hard disk i jashtem HDD me memorie 500 GB.

I markes Maxtor me ngjyre te zeze.

Me USB 3.0 dhe performance shume te larte leximi te te dhenave.

Se bashku me diskun vjen edhe fisha e USB-3.0

Mbani si kujtim te gjitha fotot dhe videot apo dokumentet tuaja me te rendesishme te arkivuara ne nje vend te vecante pa u shqetesuar per hapesiren

Permasat 12 x 8 x 2 cm.

Fleta e të dhënave

Marka Seagate
Garancia 1 vit
Hard Disk Hard Disk 500 GB
Lloji i Hard Disk I jashtem
HDD/SSD HDD (Hard Disk Drive)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.