HDD Verbatim External 2.5" 1TB USB3.0

24233

1

8 490 Lekë

10 990 Lekë

  • Hard disk i jashtem HDD 1TB
  • Shpejtesi maksimale tranferimi

Hard disk i jashtem HDD me memorie 1 TB.

I markes Verbatim me ngjyre silver

Me USB 3.0 dhe performance shume te larte leximi te te dhenave deri ne 10 here me te shpejte se USB e tjera

Shpejtesia e transferimit te te dhenave 4800Mb/s (max) 

Se bashku me diskun vjen edhe fisha e USB-3.0

Kompatibel edhe me portat USB 2.0

Dizenjo e thjeshte dhe shume e lehte per tu perdorur per gjerat qe ju nevojitet te ruani cdo dite

Mbani si kujtim te gjitha fotot dhe videot apo dokumentet tuaja me te rendesishme te arkivuara ne nje vend te vecante pa u shqetesuar per hapesiren

Marka Verbatim
Permasa 121 x 80 x 15mm
Lloji i Hard Disk I jashtem
Tipi i Hard Diskut USB 3.0
Kapaciteti i Hard Diskut 1TB
HDD/SSD HDD (Hard Disk Drive)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Hard disk i jashtem HDD me memorie 1 TB.

I markes Verbatim me ngjyre silver

Me USB 3.0 dhe performance shume te larte leximi te te dhenave deri ne 10 here me te shpejte se USB e tjera

Shpejtesia e transferimit te te dhenave 4800Mb/s (max) 

Se bashku me diskun vjen edhe fisha e USB-3.0

Kompatibel edhe me portat USB 2.0

Dizenjo e thjeshte dhe shume e lehte per tu perdorur per gjerat qe ju nevojitet te ruani cdo dite

Mbani si kujtim te gjitha fotot dhe videot apo dokumentet tuaja me te rendesishme te arkivuara ne nje vend te vecante pa u shqetesuar per hapesiren

Fleta e të dhënave

Marka Verbatim
Permasa 121 x 80 x 15mm
Lloji i Hard Disk I jashtem
Tipi i Hard Diskut USB 3.0
Kapaciteti i Hard Diskut 1TB
HDD/SSD HDD (Hard Disk Drive)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.