Cmim i reduktuar! HDD WD PURPLE  10 TB SATa III 256MB (D)

HDD WD PURPLE 10 TB SATa III 256MB (D)

29179

Western Digital

Memorie HDD e markes WD me kapacitet 10TB

Tipi i hard diskut eshte SATA III 6Gb/, 3.5inch 256 Cache

Shpejtesia e leximit te te dhenave 5400 RPM , 256MB cache

Permasat 147x101,6mm 

Western digital eshte lider ne mbare boten ne industrine e memorieve.Cilesia e garantuar.

Marka Western Digital
Lloji i Hard Disk I brendshem
Tipi i Hard Diskut SATAIII
Kapaciteti i Hard Diskut 10TB
HDD/SSD HDD (Hard Disk Drive)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Memorie HDD e markes WD me kapacitet 10TB

Tipi i hard diskut eshte SATA III 6Gb/, 3.5inch 256 Cache

Shpejtesia e leximit te te dhenave 5400 RPM , 256MB cache

Permasat 147x101,6mm 

Western digital eshte lider ne mbare boten ne industrine e memorieve.Cilesia e garantuar.

Fleta e të dhënave

Marka Western Digital
Lloji i Hard Disk I brendshem
Tipi i Hard Diskut SATAIII
Kapaciteti i Hard Diskut 10TB
HDD/SSD HDD (Hard Disk Drive)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Produktet që keni parë