Cmim i reduktuar! HDD WD PURPLE 6TB, SATA III 64MB

HDD WD PURPLE 6TB, SATA III 64MB

29181

Western Digital

Memorie HDD e markes WD me kapacitet 6 TB

Hard disku eshte i brendshem per kompjuter 

Tipi i hard diskut eshte SATA III 6Gb/, 3.5inch

Shpejtesia e leximit te te dhenave 5400 RPM , 64MB

Permasat 147x101,6mm me ngjyre lejla

Western Digital  (WD) eshte lider në mbarë botën në industrinë e memorieve, 

Marka Western Digital
Lloji i Hard Disk I brendshem
Tipi i Hard Diskut SATAIII
Kapaciteti i Hard Diskut 6TB
HDD/SSD HDD (Hard Disk Drive)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Memorie HDD e markes WD me kapacitet 6 TB

Hard disku eshte i brendshem per kompjuter 

Tipi i hard diskut eshte SATA III 6Gb/, 3.5inch

Shpejtesia e leximit te te dhenave 5400 RPM , 64MB

Permasat 147x101,6mm me ngjyre lejla

Western Digital  (WD) eshte lider në mbarë botën në industrinë e memorieve, 

Fleta e të dhënave

Marka Western Digital
Lloji i Hard Disk I brendshem
Tipi i Hard Diskut SATAIII
Kapaciteti i Hard Diskut 6TB
HDD/SSD HDD (Hard Disk Drive)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Produktet që keni parë