Cmim i reduktuar! HDD WD PURPLE  8 TB SATA III 128MB

HDD WD PURPLE 8 TB SATA III 128MB

29180

Western Digital

Memorie HDD e markes WD me kapacitet 8 TB 

Hard disk i brendshem SATA III 6GB/s 128 mb cache .Cilesia e garantuar

Shpejtesia e leximit te te dhenave 5400 RPM , 128MB cache

Permasat 147x101,6mm me ngjyre lejla.

Western Digital eshte lider ne mbar boten ne tregun e Memorieve

Marka Western Digital
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Memorie HDD e markes WD me kapacitet 8 TB 

Hard disk i brendshem SATA III 6GB/s 128 mb cache .Cilesia e garantuar

Shpejtesia e leximit te te dhenave 5400 RPM , 128MB cache

Permasat 147x101,6mm me ngjyre lejla.

Western Digital eshte lider ne mbar boten ne tregun e Memorieve

Fleta e të dhënave

Marka Western Digital

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Produktet që keni parë