Kase HDD SBOX HDC‐2562

31341

Sbox

Kase HDD modeli HDC-2562 i markes Sbox 

Me porte Usb te tipit 3.0 

Shpejtesi transferimi 5Mbps 

Suporton 2.5 SATA I / II / III HDD ose SSD

Permasata jane 130 x 78 x 12.3 mm

Më shumë informacion

Kase HDD modeli HDC-2562 i markes Sbox 

Me porte Usb te tipit 3.0 

Shpejtesi transferimi 5Mbps 

Suporton 2.5 SATA I / II / III HDD ose SSD

Permasata jane 130 x 78 x 12.3 mm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Produktet që keni parë