Seagate HDD 6TB, 256MB, 3.5'', SATA 6.0Gb/s, Skyhawk Surveillance

22677

25 990 Lekë

29 990 Lekë

  • Hard disk i jashtem HDD 6TB
  • Marka Seagate 
  • Memorie e brendshme 256MB

Hard disk i jashtem HDD i markes Seagate me kapacitet 6TB

256MB memorie te brendshme te fshehur. Tipi SATA 6.0Gb/s

Shpejtesia maksimale e transferimit te te dhenave 195Gb/s

Arkivoni dokumentet tuaja me me vlere, foto apo cdo gje tjeter ne nje hapesire te dedikuar

Marka Seagate
Lloji i Hard Disk I brendshem
Kapaciteti i Hard Diskut 6TB
HDD/SSD HDD (Hard Disk Drive)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Hard disk i jashtem HDD i markes Seagate me kapacitet 6TB

256MB memorie te brendshme te fshehur. Tipi SATA 6.0Gb/s

Shpejtesia maksimale e transferimit te te dhenave 195Gb/s

Arkivoni dokumentet tuaja me me vlere, foto apo cdo gje tjeter ne nje hapesire te dedikuar

Fleta e të dhënave

Marka Seagate
Lloji i Hard Disk I brendshem
Kapaciteti i Hard Diskut 6TB
HDD/SSD HDD (Hard Disk Drive)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.