SEAGATE HDD INT 2,5"500GB SATA3 5400RPM

27958

Seagate

Hard disk i brendshem Seagate 2,5''

Me kaapcitet mbajtes 500GB tipi SATA 3

Shpejtesia 5400rpm. Permasat 3.95 x 2.75 x 0.37 in

Arkivoni te gjithe dokumentet tuaja dhe cdo gje te nevojshme

Eshte i sigurte nga viruset dhe mbron te dhenat tuaja

Hard disku eshte i brendshem per kompjuter dhe laptope

Marka Seagate
Hard Disk Hard Disk 500 GB
RPM 5400
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Hard disk i brendshem Seagate 2,5''

Me kaapcitet mbajtes 500GB tipi SATA 3

Shpejtesia 5400rpm. Permasat 3.95 x 2.75 x 0.37 in

Arkivoni te gjithe dokumentet tuaja dhe cdo gje te nevojshme

Eshte i sigurte nga viruset dhe mbron te dhenat tuaja

Hard disku eshte i brendshem per kompjuter dhe laptope

Fleta e të dhënave

Marka Seagate
Hard Disk Hard Disk 500 GB
RPM 5400

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.