TOSHIBA HDD INT 3.5" 3TB SATA3 64MB

29209

Toshiba

Memorie HDD e markes Toshiba me kapacitet 3 TB

Hard disku eshte i brendshem per kompjuter , 3.5inch

Tipi i hard diskut SATA III me shpejtesi 6Gb/s 

Shpejtesia e leximit te te dhenave 7200 RPM , 64MB

Seria është e përshtatshme për arkivat e të dhënave dhe ruajtjen e të dhënave dixhitale, sistemet e hyrjes dhe të biznesit 

Marka Toshiba
Hard Disk 3TB
Tipi i Hard Diskut SATAIII
HDD/SSD HDD (Hard Disk Drive)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Memorie HDD e markes Toshiba me kapacitet 3 TB

Hard disku eshte i brendshem per kompjuter , 3.5inch

Tipi i hard diskut SATA III me shpejtesi 6Gb/s 

Shpejtesia e leximit te te dhenave 7200 RPM , 64MB

Seria është e përshtatshme për arkivat e të dhënave dhe ruajtjen e të dhënave dixhitale, sistemet e hyrjes dhe të biznesit 

Fleta e të dhënave

Marka Toshiba
Hard Disk 3TB
Tipi i Hard Diskut SATAIII
HDD/SSD HDD (Hard Disk Drive)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Produktet që keni parë