Cmim i reduktuar! MAXTOR HDD EXT 2,5" 2TB  USB 3.0

MAXTOR HDD EXT 2,5" 2TB  USB 3.0

27890

MAXTOR

3

Hard Disk i jashtem marka Maxtor. 

Me kapacitet 2TB per te ruajtur kujtimet tuaja por edhe dokumente te rendesishme

Lidhet me kompjuterin tuaj me nje fishe USB tipi 3.0. Shpejtesia e transferimit te te dhenave 4915,2 mb / sec

Me USB 3.0 dhe performance shume te larte leximi te te dhenave deri ne 10 here me te shpejte se USB e tjera

Dizenjo e thjeshte dhe shume e lehte per tu perdorur per gjerat qe ju nevojitet te ruani cdo dite

Mbani si kujtim te gjitha fotot dhe videot apo dokumentet tuaja me te rendesishme te arkivuara ne nje vend te vecante pa u shqetesuar per hapesiren

Permasat 8,2x11,2x1,7cmMarka Maxtor-Seagate
Kapaciteti i Hard Diskut ≥ 2TB
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Hard Disk i jashtem marka Maxtor. 

Me kapacitet 2TB per te ruajtur kujtimet tuaja por edhe dokumente te rendesishme

Lidhet me kompjuterin tuaj me nje fishe USB tipi 3.0. Shpejtesia e transferimit te te dhenave 4915,2 mb / sec

Me USB 3.0 dhe performance shume te larte leximi te te dhenave deri ne 10 here me te shpejte se USB e tjera

Dizenjo e thjeshte dhe shume e lehte per tu perdorur per gjerat qe ju nevojitet te ruani cdo dite

Mbani si kujtim te gjitha fotot dhe videot apo dokumentet tuaja me te rendesishme te arkivuara ne nje vend te vecante pa u shqetesuar per hapesiren

Permasat 8,2x11,2x1,7cmFleta e të dhënave

Marka Maxtor-Seagate
Kapaciteti i Hard Diskut ≥ 2TB

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Produktet që keni parë