WESTERN DIGITAL HDD EXT 2,5" 4TB USB 3.0

29242

Western Digital

HDD i jashtem i markes Western digital me kapacitet 4TB, 2,5''

Me USB 3.0 dhe performance shume te larte leximi te te dhenave deri ne 10 here me te shpejte se USB e tjera

Shpejtesia e transferimit te te dhenave 480Mb/s (max) 

Se bashku me diskun vjen edhe fisha e USB-3.0 per transferimin e te dhenave( 5400 rpm)

Dizenjo e thjeshte dhe shume e lehte per tu perdorur per gjerat qe ju nevojitet te ruani cdo dite

Mbani si kujtim te gjitha fotot dhe videot apo dokumentet tuaja me te rendesishme te arkivuara ne nje vend te vecante pa u shqetesuar per hapesiren

Marka Western Digital
Hard Disk 4TB
Lloji i Hard Disk I jashtem
Tipi i Hard Diskut USB 3.0
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

HDD i jashtem i markes Western digital me kapacitet 4TB, 2,5''

Me USB 3.0 dhe performance shume te larte leximi te te dhenave deri ne 10 here me te shpejte se USB e tjera

Shpejtesia e transferimit te te dhenave 480Mb/s (max) 

Se bashku me diskun vjen edhe fisha e USB-3.0 per transferimin e te dhenave( 5400 rpm)

Dizenjo e thjeshte dhe shume e lehte per tu perdorur per gjerat qe ju nevojitet te ruani cdo dite

Mbani si kujtim te gjitha fotot dhe videot apo dokumentet tuaja me te rendesishme te arkivuara ne nje vend te vecante pa u shqetesuar per hapesiren

Fleta e të dhënave

Marka Western Digital
Hard Disk 4TB
Lloji i Hard Disk I jashtem
Tipi i Hard Diskut USB 3.0

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.