HDD Seagate 3TB 3.5" Barracuda, i Brendshem

21541

15 990 Lekë

  • Memorie Seagate 3TB
  • Arkivon dokumenta ne menyre te sigurt
  • Shpejtesi maksimale leximi te dhenash

Memorie e markes Seagate me kapacitet 3TB

Hard disku eshte i brendshem per kompjuter dhe laptope

Tipi i hard diskut eshte SATA 6Gb/, 3.5inch

Shpejtesia e leximit te te dhenave600 MBps (external)               

Arkivoni te gjithe dokumentet tuaja dhe cdo gje te nevojshme

Eshte i sigurte nga viruset dhe mbron te dhenat tuaja

Marka Seagate
Garancia 1 vit
Lloji i Hard Disk I brendshem
Kapaciteti i Hard Diskut 3TB
HDD/SSD HDD (Hard Disk Drive)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Memorie e markes Seagate me kapacitet 3TB

Hard disku eshte i brendshem per kompjuter dhe laptope

Tipi i hard diskut eshte SATA 6Gb/, 3.5inch

Shpejtesia e leximit te te dhenave600 MBps (external)               

Arkivoni te gjithe dokumentet tuaja dhe cdo gje te nevojshme

Eshte i sigurte nga viruset dhe mbron te dhenat tuaja

Fleta e të dhënave

Marka Seagate
Garancia 1 vit
Lloji i Hard Disk I brendshem
Kapaciteti i Hard Diskut 3TB
HDD/SSD HDD (Hard Disk Drive)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: