SSD Patriot Burst 120Gb Sata3 2.5

32280

Patriot

SSD e markes Patriot Burst 120 Gb Sata 3 madhesi 2.5"

Teknologjia SSD eshte deri 10 here me e shpejt sesa nje Hard Disk normal

Ofron shpejtesi te transferimit te te dhenave te leximit deri ne 560 MB/s

Shpejtesi te shkruar deri ne 540 MB/s

E pershtatshme per kompjuterin apo laptopin tuaj, me madhesi 2.5"

Tipi i memories eshte SATA 3 SSD dhe memoria  120 GB 

Tipi i lidhjes se hard diskut  SATA III 6 Gbs

Permasat jane 10 x 7 x 0,7 cm 

Cilesi e garantuar 

Marka Patriot
Garancia 1 vit
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

SSD e markes Patriot Burst 120 Gb Sata 3 madhesi 2.5"

Teknologjia SSD eshte deri 10 here me e shpejt sesa nje Hard Disk normal

Ofron shpejtesi te transferimit te te dhenave te leximit deri ne 560 MB/s

Shpejtesi te shkruar deri ne 540 MB/s

E pershtatshme per kompjuterin apo laptopin tuaj, me madhesi 2.5"

Tipi i memories eshte SATA 3 SSD dhe memoria  120 GB 

Tipi i lidhjes se hard diskut  SATA III 6 Gbs

Permasat jane 10 x 7 x 0,7 cm 

Cilesi e garantuar 

Fleta e të dhënave

Marka Patriot
Garancia 1 vit

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Produktet që keni parë