Verbatim USB 2.0 Drive 16GB Swivel

22668

USB e markes Verbatim Swivel me kapacitet 16GB

Tipi i USB-se 2.0.

Ruani kujtimet tuaja me te bukra apo dokumentet e punes

Nje dizenjo elegante dhe shume e vecante

Marka Verbatim
Kapaciteti i USB-se 16GB
Tipi i USB-se USB 2.0
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

USB e markes Verbatim Swivel me kapacitet 16GB

Tipi i USB-se 2.0.

Ruani kujtimet tuaja me te bukra apo dokumentet e punes

Nje dizenjo elegante dhe shume e vecante

Fleta e të dhënave

Marka Verbatim
Kapaciteti i USB-se 16GB
Tipi i USB-se USB 2.0

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë